Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Smarta utekök med skåp, arbetsbänk & vask

(24 Produkter)

Kök till trädgården, soldäcket eller altanen 

Här hittar du de utekök vi säljer på Folkhemmet. Ett utekök med vask, hyllor och rejäl arbetsbänk gör din sommarmiddag till ett rent nöje. Kombinera det bästa med en solig sommardag och fördelarna med ett riktigt kök.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Kategori:

Smarta utekök med hyllplan, avlastningsyta och kran

Koppla in rinnande vatten och få möjlighet att diska utan att behöva springa in, behöver du ett glas vatten eller en extra yta att skära upp ditt nygrillade kött. Med utomhusköket har du allt samlat precis där du vill ha det för den perfakta grillstunden - i trädgården. Vi säljer allt från Hillerstorp och Brafab. Bellac utekök är årets modell som finns i antracitgrå eller vit finish.

Ta sommarens grillning till nästa nivå med utomhuskök

Alla har vi sprungit ut och in i huset och lägenheten för att hämta vatten, diska av nersmutsade knivar och skärbrädor. Slipp stressen och spola av, fyll upp kastrullen direkt i trädgården med ditt utomhuskök. Utekök med skåp och förvaring kan underlätta din grillning då du har allt samlat på ett och samma ställe, alltid. Med rejäla arbetsytor blir uppskärningen av grillningen en enkel match och uppläggningen blir perfekt då tallrikar, glas och serveringsbrickor står stabilt. Det kallar vi lyx. 

To top