Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Utematta Canvas 170x230

En matta gjord av gamla armétält. Tålig mot väta passar den utmärkt till både hall och uterum.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

En matta gjord av gamla armétält. Tålig mot väta passar den utmärkt till både hall och uterum.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
FormRektangulär
MaterialBomull
VarumärkeClassic Collection
Bredd170 cm
Längd230 cm
Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Mattor från Classic Collection
Classic Collections mattor tillverkas för hand en och en. De vävs helt utan maskinell utrustning, på traditionellt vis. Varje matta har ett helt unikt utseende och är inte den andra lik. Mattorna är inte perfekta som en platt och livlös maskinvävd matta skulle vara men de är vackra, unika och har en naturlig charm. De är ett fantastiskt hantverk, precis så som vi vill ha dem.

Använd mattunderlägg för att minska slitage vilket även fungerar som halkskydd. Undvik att dra möbler fram och tillbaka över mattan. Använd möbeltassar/hjulskydd under soffben och bordsben. Vrid och vänd mattan ibland, då slits den jämnt.

Ta alltid bort fläckar direkt när de uppstår. Mindre fläckar kan oftast tas bort med en fuktig trasa och galltvål eller diskmedel. Skumma upp medlet med ljummet vatten innan det appliceras. Torka sedan försiktigt bort fläcken. Lämna alltid in din matta till ett välrenommerat tvätteri för fackmässig plantvätt. Bli inte orolig om din matta luddar av sig mycket. Mattor av speciellt naturmaterial luddar ibland mycket första året. Dammsug mattan ofta utan borste för att få bort överflödiga fibrer och korta ned denna tid. Viss färgvariation kan förekomma mattorna emellan då färgerna blandas för hand. Detta är helt normalt, vi gör dock vårt yttersta för att minimera färgskillnaderna. Undvik direkt solljus, naturmaterial bleks lätt i stark sol. Storleken på din matta kan variera med +-4% mot storleken som anges, detta är helt normalt då mattan vävs för hand.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CCCV104SA

To top