Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Koppla av i trädgården med sköna utesoffor och fåtöljer 

Köp den perfekta loungegruppen till din trädgård eller altan som håller stilen år efter år. Vi har ett brett utbud av modeller, material och märken. Välj mellan byggbara soffor, 3-sits soffor, fåtöljer och övriga soffgrupper i material som teak, konstrotting, aluminium eller furu. Vi säljer allt från Brafab, Cinas, Can-Line & HillerstorpVi på Folkhemmet har stor kunskap och hjälper dig gärna att skapa och utforma den perfekta uteplatsen, för maximal njutning. 

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Utesoffor till altanen, balkongen eller terassen

Våra snygga och bekväma utesoffor kommer att förgylla hela din sommar. Genom att placera en utomhussoffa på altanen, balkongen eller terassen skapar man en härlig vardagsrumskänsla. En plats där du kan koppla av och umgås med vänner och familj under hela sommaren. Gör det absolut bästa av din uteplats genom att införskaffa utemöbler som passar din personliga stil. Vi har garanterat något för dig! På Folkhemmet hittar du fåtöljer, modulsoffor, pallar, små & stora soffgrupper samt 2-sits och 3-sits utesoffor som passar såväl den lilla balkongen som den stora altanen. 

Välj rätt soffa till din uteplats

En ny teaksoffa kan vara det som sätter formen och lyfter hela känslan i din trädgård eller ditt uterum. Innan du bestämmer dig för vilken utesoffa du vill köpa kan det vara bra att tänka på hur mycket tid och underhåll du vill lägga ner. Väljer du en loungegrupp i trä, rotting eller annat naturmaterial behöver den kärlek i form av bättringsmålning eller oljning inför varje säsong. Gör du det kommer du kunna njuta av din loungegrupp i många år framöver. Skötselråd kan du hitta under kategorin för den möbel du är intresserad av – på den här sidan kan du också läsa mer om hur du kan tänka när du ska välja material på dina utemöbler. 

Njut av solen i en konstrottingsoffa i sommar

Vill du slippa lägga tid på skötsel och underhåll av din nya soffgrupp? Då rekommenderar vi att du köper din utemöbel i ett material som är nästintill underhållsfritt, exempelvis aluminium eller konstrotting. Det räcker oftast med att torka av med en lätt fuktig trasa. I vårt sortiment erbjuder vi även dynor från Brafab och Can-line, med ett mjukt och tåligt material gjort av ett polyestermaterial som lämpar sig utmärkt för utomhusbruk. Folkhemmet – Ett brett sortiment av designade utemöbler med hög kvalité och snabba leveranser.

 

To top