Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

2-sits Utesoffor

(110 Produkter)

Köp den perfekta 2-sits utesoffan till ditt soldäck eller balkong 

Köp den perfekta 2-sits utesoffan till din trädgård, balkong eller altan på Folkhemmet. Vi säljer allt från Brafab, Hillerstorp samt Cane-line och vi är stolta över vårt eget märke Folkhemmet.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Brett utbud av altansoffor, trädgårdssoffor och balkongsoffor

Vi har ett stort utbud av 2-sits utesoffor. Ni kan välja utesoffor i teak, konstrotting, aluminium eller furu. Varför inte en soffa med QuickDry Foam som är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga, men lika skön som en soffa du har inomhus. Finns också många modeller vars överdrag har "liner" vilket gör att tyget stänger ute vatten. 

Köp utomhussoffor och njut av sommaren

När solen står som högst och sommaren är som varmast längtar man bara efter en stunds vila. Med riktigt sköna, snygga och hållbara soffor till trädgården kan du vila under ett träd, inne på altanen eller ligga bredvid poolen och bara njuta. Om du inte har en trädgård att slappa i har vi ett brett utbud av soffor som passar bra till balkongen för att bygga din egna lilla oas i sommarsolen. Bygg din egna utomhussoffa med våra olika modulsoffor eller varför inte komplettera soffan med en skön fåtölj

Handla smidigt och enkelt på Folkhemmet med snabb leverans samt fri frakt över 5000 kr. På Folkhemmet hittar du ett stort sortiment av fina soffor och utemöbler som passar perfekt till utomhussäsongen. Alla soffor är av hög kvalité för att stå pall väder och vind år efter år. Det är klimatsmart!

To top