Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Modulsoffor till altan & trädgård

(198 Produkter)

Bygg din egen utomhussoffa 

Bygg din egna soffa till altanen online på Folkhemmet. Vi har ett gediget sortiment av byggbara soffgrupper som är enkla att bygga ihop till din perfekta storlek. Ni kan välja material som teak, konstrotting, aluminium eller furu. Vi säljer modulsoffor från Brafab, Hillerstorp och vårt eget märke Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Kategori:

Modulsoffor till trädäcket av hög kvalité

Välj en soffa som tål väder och vind men också massor av lek och stoj en fortsätter vara lika sköna att ligga i för en lång vilostund. De modulsoffor vi säljer finns i många olika material som alla tål att stå ute. Robusta material som Furu, aluminium och vädertålig rotting gör att dina modulsoffa håller år efter år.

Om du inte är en botaniker som får blommor och växterna att blomstra kanske en soffa i härliga färger kan flyta din trädgård till nästa nivå? Titta runt bland vårt breda utbud, vi är säker på att du hittar de utemöbler du alltid letat efter.

Utomhussoffor till bra pris och snabb leverans

Handla sommarmöbler smidigt och enkelt på Folkhemmet med snabb leverans. Våra storsäljare är Ninja, Valencia och Olympia i underhållningsfri konstrotting. Välj den typ av utesoffa som passar dig bäst! Bygg din egna med modulsoffor eller välj någon av våra färdiga soffgrupper! Komplementera din utomhussoffa med ett soffbord, en fåtölj eller varför inte en snygg fotpall? Hos oss hittar du allt för en härlig sommar ute på altanen eller balkongen. 

To top