Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Stolar för utomhusbruk

Vad för stolar till din altan, balkong eller uterum letar du efter? Med ett brett utbud av stolar för utomhusbruk hittar du garanterat det du söker hos oss! Vi säljer mest av underhållsfria material som konstrotting, aluminium, och plast men även vackra stolar i trä och rotting. 

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Trästolar för utomhusbruk

Trästolarna har dock alltid sin charm där Teak och Furu är störst. Positionsstolen är en svensk klassiker där serier som Andy och Nydala är bäst säljande på grund av god komfort och kvalitet. I övrigt har vi karmstolar som passar utmärkt till den lite mindre altanen, snygga stapelstolar som passar lika bra som ensam möbel som till matbordet, önskar man lite rejälare och större stolar kan ni titta bland våra fåtöljer och bland våra pallar & bänkar

Utomhusstolar för den miljömedvetna

I dagens slit och släng samhälle har vi valt att satsa på kvalité som håller år efter år. Detta gäller även våra stolar som tål väder och vind, år efter år. Även den enklaste barstolen till alla andra stolar andas kvalité och är lika sköna att sitta i varje år våren tittar fram. Hitta säsongens utemöbler hos oss på Folkhemmet. 

To top