Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Agios Matgrupp 205x100cm Teak - Ink 6st Alford

Agios är ett klassisktt designad matbord från Brafab. Agios har ett elegant formspråk där den med sin massiv oljad teak och snyggt designade ben verkligen sticker ut. Toppskivan nätta och eleganta plankor som tillsammans med underredet ger bordet ett rejält och snyggt intryck. Agios erbjuder en underbar design med praktiska och kvalitativa material. 

Agios använder sig av den finaste kvaliten på teak vilket ofta kallas för A-teak. Missa inte loungegruppen eller stolen i samma serie. Om du älskar teak och vill ha en elegant utegrupp där du slipper dynor så är Agios från Brafab gruppen för dig.

I detta set ingår Agios matbord med 6st Alford stolar i konstrotting.

Information

Längd: 205cmHöjd: 73cm
Bredd: 100cmMaterial: Teak
Färg: NaturSerie: Agios / Alford
Typ: MatgruppLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top