Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Alvena Stol Grön

Alvena är en läcker utomhusstol frn Brafab. Alvena är tydligt inspirerad av den klassisk pinnstolen med vibbar från 1940-talet. Fördelen med Alvena mot liknande modeller är att den är tillverkad helt i lackad aluminium vilket gör den helt underhållsfri och otroligt lättskött.

Du väljer mellan olika färger på lacken för att den ska passa just din matgrupp. Blanda gärna färger för att få till en lite roligare matgrupp. En bekväm och praktiskt dyna i grå polyester ingår i priset. Kombinera gärna Alvena med Grandby matbord.

Mått:

Bredd: 55,5cmHöjd:94,5cm
Djup: 45,5cmSitthöjd: 44cm
Serie: AlvenaFärg: Grön
Leverantör: BrafabMaterial: Aluminium

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top