Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Andy Fotpall Silver/Silver

Andy fotpall är en smidig pall som passar perfekt till Andy positionsstol. Finns i olika färger. Den är tillverkad av aluminium och textilene och är helt underhållsfri. Köp fotpallar och andra utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Andy fotpall är en smidig pall som passar perfekt till Andy positionsstol. Finns i olika färger. Den är tillverkad av aluminium och textilene och är helt underhållsfri. Köp fotpallar och andra utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
VarumärkeBrafab
Bredd46 cm
Höjd42 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Silverfärgad aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark silverfärgad lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4768-70-70

To top