Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vi prismatchar våra utemöbler >

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Andy stapelstol Svart/Svart, Grå Nonwood

Andy stapelstol håller ställningarna som en av våra absolut mest populära stolar. Stomme av aluminium och rygg av textilene, armstöd och överliggare i nonwood. Nonwooddetaljerna gör stolen så gott som underhållsfri. Stolen är stapelbar. Andy positionsstol och Andy stapelstol finns i en mängd färgkombinationer och går att kombinera med bord i olika storlekar och material.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Andy stapelstol håller ställningarna som en av våra absolut mest populära stolar. Stomme av aluminium och rygg av textilene, armstöd och överliggare i nonwood. Nonwooddetaljerna gör stolen så gott som underhållsfri. Stolen är stapelbar. Andy positionsstol och Andy stapelstol finns i en mängd färgkombinationer och går att kombinera med bord i olika storlekar och material.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
Höjd108 cm
Bredd59 cm
VarumärkeBrafab
SerieAndy
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Nonwood från Brafab
Nonwood är ett praktiskt och smidigt material som lämpar sig utmärkt på utomhusmöbler. Det är ett artificiellt material som både ser ut som och känns som trä men är helt underhållsfritt. Du kan rengöra ytan med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmdel.

Placera aldrig varma föremål direkt på ytan utan använd alltid underlägg. Låt inte glas stå för länge i solen på ytan då den solkatten kan skada ytan. Använd inte hårda borstar eller svampar då det riskerar att ytan repas.

Svartlackad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark svart lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr: BRA4767-8-8

To top