Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Andy Vilsäng Vit/Grå Nonwood

Andy vilsäng är en stilren och bekväm solsäng från Brafab. Stommen är tillverkad i aluminium och textilene med armstöd och överliggare i Nonwood. Den är helt underhållsfri och den går att stapla. Finns även med Teak detaljer. Se relaterade produkter. Glöm inte att köpa till dyna för maximal komfort.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Andy vilsäng är en stilren och bekväm solsäng från Brafab. Stommen är tillverkad i aluminium och textilene med armstöd och överliggare i Nonwood. Den är helt underhållsfri och den går att stapla. Finns även med Teak detaljer. Se relaterade produkter. Glöm inte att köpa till dyna för maximal komfort.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
Höjd98 cm
Bredd70 cm
Längd168 cm
VarumärkeBrafab
Serie Andy
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Nonwood från Brafab
Nonwood är ett praktiskt och smidigt material som lämpar sig utmärkt på utomhusmöbler. Det är ett artificiellt material som både ser ut som och känns som trä men är helt underhållsfritt. Du kan rengöra ytan med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmdel.

Placera aldrig varma föremål direkt på ytan utan använd alltid underlägg. Låt inte glas stå för länge i solen på ytan då den solkatten kan skada ytan. Använd inte hårda borstar eller svampar då det riskerar att ytan repas.

Vitlackad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en vit färg med NCS-kod 0500-N. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4787-50-7

To top