Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Aster Karmstol

Aster är en lättplacerad, lite romantisk grupp med mjuka former som påminner om gamla tiders rottinggrupper. Lika rätt i en syrenberså som på ett trädäck. Traditionell stil men i moderna, tuffa material! Stommen av lackad aluminium och flätning av konstrotting kräver ett minimum av underhåll. Dynor ingår. Köp utemöbler från Brafab smidigt och enkelt på Folkhemmet. Stolen är stapelbar och helt underhållsfri.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Aster är en lättplacerad, lite romantisk grupp med mjuka former som påminner om gamla tiders rottinggrupper. Lika rätt i en syrenberså som på ett trädäck. Traditionell stil men i moderna, tuffa material! Stommen av lackad aluminium och flätning av konstrotting kräver ett minimum av underhåll. Dynor ingår. Köp utemöbler från Brafab smidigt och enkelt på Folkhemmet. Stolen är stapelbar och helt underhållsfri.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
Höjd87 cm
Bredd64 cm
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA18691-5-25

To top