Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Belfort Soffgrupp Svart/Grå

18 579 kr
Utförande:
Färg:
Möbelskydd:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Belfort är en modern och praktisk 3-sits soffa i svartlackad aluminium med grå polyesterdynor/klädsel från Brafab. Tyget på soffan är av mycket hög kvalitet och klarar av småskurar men bör förvaras under tak eller i dynlåda när gruppen inte används. Stommen är helt underhållsfri och kan stå ute under hela sommarsäsongen. Belfort serien finns både med svart eller vit stomme. Nu har dynan ändrats på Belfort till ljusgrå.

I detta set ingår en Belfort 3-sits soffa, 2st fåtöljer och ett Chelles soffbord 143x65cm. Glöm inte att köpa till möbelskydd.

Mått Soffa:Mått Fåtölj:Mått Soffbord:
Bredd: 206cmBredd: 74cmLängd: 143cm
Djup: 87,5cmDjup: 87,5cmBredd: 65cm
Höjd: 76cmHöjd: 76cmHöjd: 50cm
Sitthöjd: 41cmSitthöjd: 41cmSerie: Chelles
Serie: BelfortFärg: Svart/GråFärg: Svart

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgGrå, Svart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeBrafab
Höjd (cm)76

Lackad Aluminium

Lackad aluminium är ett helt underhållsfritt material då man enbart behöver bättringsmåla av estetiska skäl om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas. Vi rekommenderar att ställa undan eller skydda möbeln med möbelskydd eller presenning under vinternhalvåret för att minska slitage.Artnr:  BRA4863-8-07+BRA4861-8-07*2+BRA4646-8

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top