Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Belmont Bord 100x210cm Alu/Grå Nonwood

Belmont är ett stilrent bord i aluminiumstomme och en topp av Nonwood. Den är helt underhållsfri och kan stå ute i regn och rusk. Den finns i två färgkombinationer och två storlekar. Komplettera med Camden stol för en komplett grupp. Köp fina och underhållsfria utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Belmont är ett stilrent bord i aluminiumstomme och en topp av Nonwood. Den är helt underhållsfri och kan stå ute i regn och rusk. Den finns i två färgkombinationer och två storlekar. Komplettera med Camden stol för en komplett grupp. Köp fina och underhållsfria utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
FormRektangulär
Bredd100 cm
Längd210 cm
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Nonwood från Brafab
Nonwood är ett praktiskt och smidigt material som lämpar sig utmärkt på utomhusmöbler. Det är ett artificiellt material som både ser ut som och känns som trä men är helt underhållsfritt. Du kan rengöra ytan med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmedel. Placera aldrig varma föremål direkt på ytan utan använd alltid underlägg. Låt inte glas stå för länge i solen på ytan då den solkatten kan skada ytan. Använd inte hårda borstar eller svampar då det riskerar att ytan repas.

Borstad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av aluminium i högsta kvalitet som är borstad för att få en modern och stilren finish. För att behålla styrkan i ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i borstad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4700-73-7

To top