Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Få tillbaka 15% i presentkort när du handlar för över 10 000 kr*

Bigby

(17 Produkter)

Bigby Brafab

Med Bigby matbordsserie från Brafab förenas det bästa av skandinavisk design, storstadskänsla och sommarkänsla. Denna serie är skapad i aluminium och bär på eleganta linjer samt genomtänkta detaljer, särskilt i de avsmalnande benen och den stilrena bordskivan med fina ribbor. Somriga färger lyfter dessutom känslan till nya höjder.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:

Bigby matbordsserie skapar den perfekta platsen för sociala sammanhang. Den något bredare versionen av bordet (90 centimeter) erbjuder ännu mer utrymme och lyfter fram den fina skandinaviska formen, vilket gör att bordet blir en estetisk prydnad oavsett hur det används.

De inbyggda skruvfötterna i benen gör det enkelt att anpassa sig till ojämnheter i underlaget och garanterar stabilitet. Bigby-serien erbjuder också en smalare version och två olika längder; 76 centimeter (för det kvadratiska bordet) och 140 centimeter (för det rektangulära bordet: 76 x 140 centimeter).

Upplev en fusion av stil och funktionalitet med Bigby matbordsserie. Oavsett om du skapar en matplats för en intim middag eller ett stort sällskap, kommer Bigby att vara din pålitliga och eleganta partner för alla dina utomhusstunder. Skapa minnen och njut av varje ögonblick med Bigby från Brafab.

To top