Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Birmingham Soffgrupp

Birmingham är ett nätt set bestående av 2-sits soffa, två fåtöljer och ett bord 113 x 55 cm. Stomme av aluminium. Sits, rygg och bordsskiva i nonwood. Dynor med tyg i beige polyester ingår. Gruppen är helt underhållsfri men dynor bör förvaras i en dynlåda e.d. Köp utemöbler av god kvalitet från Brafab billigt och smidigt online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Birmingham är ett nätt set bestående av 2-sits soffa, två fåtöljer och ett bord 113 x 55 cm. Stomme av aluminium. Sits, rygg och bordsskiva i nonwood. Dynor med tyg i beige polyester ingår. Gruppen är helt underhållsfri men dynor bör förvaras i en dynlåda e.d. Köp utemöbler av god kvalitet från Brafab billigt och smidigt online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialPolyester, Aluminium, Nonwood
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA13030-8-2

To top