Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Boxer förvaringslåda grå

1 239 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Boxer är en klassisk förvaringslåda/dynlåda från Brafab. Den är tillverkad i grå härdad plast som är helt tät. Perfekt att förvara dynor i för att skydda mot sol och regn.

Mått:

Längd: 125cm

Bredd: 55cm

Höjd: 61cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialPlast
VarumärkeBrafab
Bredd125 cm
Höjd61 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Plast från Brafab
Plast på en utemöbel är alltid ett säkert kort. Alla produkter är lätta, enkla att rengöra och inget underhåll. Rengöring ska göras med milda rengöringsmedel som t.ex. såpa eller diskmedel. Annars klarar dessa produkter av att stå ute en hel sommar i ur och skur men då plastmöbler inte tål lika mycket när det är kallt ute rekommenderar vi att man stuvar undan möblerna under de kalla månaderna.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4623-7

To top