Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Charlie Däckstol Vit

Charlie är en klassisk däckstol / solstol i vitlaserad FSC-märkt svensk furu. Fotpall ingår. Dyna köps separat. Tillverkad av Brafab.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Charlie är en klassisk däckstol / solstol i vitlaserad FSC-märkt svensk furu. Fotpall ingår. Dyna köps separat. Tillverkad av Brafab.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitlaserad furu från Brafab
Alla Brafabs furumöbler är tillverkade av svenskt FSC-certifierat furu. Du kan behöva bättringsmåla möblerna med tiden då värme och fukt kan få färgen att krackelera och spricka. Då kan du antingen köpa Brafabs egna bättringsfärg eller motsvarande från den lokala färghandeln. Rengöring görs bäst med svamp och lite diskmedel.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA0930-5

To top