Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Chios 2-Sits Soffa Teak

6 559 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Chios är en elegant och smidig 2-sits soffa från Brafab i massiv teak. Snygga breda ribbor på rygg och sits ger Chios ett exklusivt intryck och bra sittkomfort. Chios går att använda som som solitär bänk/soffa eller som sittmöbel till en mindre matgrupp.

Chios använder sig av den finaste kvaliten på teak vilket ofta kallas för A-teak. I Chios serien finns många fina olika möbler både till matgrupp och soffgrupper. Om du älskar teak och vill ha en elegant och modern utemöbel med hög kvalitet är Chios från Brafab något för dig.

Information:

Bredd: 108cmHöjd: 86cm
Djup: 60cmSitthöjd: 44cm
Färg: NaturSerie: Chios
Typ: 2-Sits SoffaLeverantör: Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
VarumärkeBrafab
Höjd86 cm
Bredd108 cm
Sitthöjd44 cm
Djup60 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak

All Teak tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA2066

To top