Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Circus Matgrupp - Bord 150cm + 4st Paulina Fåtöljer

Circus är ett modernt och vackert runt matbord i vitblästrad teak. Toppskivan har eleganta teakribbor som ger ett härligt mönster och liv till bordet. Underredet har en snygg och rejäl design samtidigt som den lämnar mycket utrymme för ben. Circus bordet finns i flera storlekar. och kombineras bäst med Paulina fåtölj eller Karlo Stapelstol. I mitten finns hål för parasoll. Tillverkad av Brafab.

I detta set ingår Circus matbord 150cm rund med 4st Paulina Fåtöljer Beige. Köp gärna till ryggkuddar och möbelskydd eller kanske rent ut av fler stolar.

Circus:Paulina:
Diameter: 150cmBredd: 64cm
Höjd: 75cmDjup: 72cm
Färg: Vitblästrad TeakHöjd: 89cm
Serie: CircusSitthöjd: 48cm

 

Information:

Serie: CircusForm: Rund
Leverantör: BrafabMaterial: Teak
Typ: MatgruppFärg: Vipigmenterad/blästrad

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top