Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Conmay Soffgrupp Grå

7 669 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Conmay är en nätt och smidig divansoffa från Brafab som är perfekt för den lilla balkongen. Eftersom divanen är en lös pall kan du justera så divan är på antingen höger eller vänster sida. Conmay är tillverkad i en snygg grå 1-tråds konstrotting med stomme i aluminium. Mörkgrå dynor i slistarkt olefintyg ingår. Med följer även ett smidigt soffbord som enkelt blir en extra diva/pall genom att lägga på den medföljande dynan.

Info

Bredd: 178cmHöjd: 80cm
Divanlängd: 150cmSitthöjd: 40cm
Färg: GråSerie: Conmay
Typ: Divansoffa med bordLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
VarumärkeBrafab
Höjd80 cm
Längd150 cm
Sitthöjd40 cm
Bredd178 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Brafab

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Brafab erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med Brafabs egna plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA1720-71-78

To top