Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Corte Mittdel

3 789 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Corte är en modern och stilren loungesoffa soffa från Brafab. Corte är en modulsoffa och går att anpassa för att den ska passa just din uteplats. Soffan har en modern och unik design med sina härliga blå dynor i kontrast till den snygga vita stommen. utanför armstöden har Corte ett snyggt sidobord som avslut vilket ger soffan en ny dimension. Stommen är tillverkad i matt vitlackad aluminium vit textilene på sitt- och ryggdelarna. Corte är sedan klädd med ett blått slitstarkt olefintyg vilket ger den ett härligt och unikt utseende. 

Info

Bredd: 70cmHöjd: 80cm
Djup: 79cmSitthöjd: 38cm
Färg: Blå/VitSerie: Corte
Typ: MittdelLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBlå, Vit
VarumärkeBrafab
MaterialOlefin
Bredd70 cm
Höjd80 cm
Djup79 cm
Sitthöjd38 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA3694-50-03

To top