Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Danvers Soffgrupp Beige

5 270,40 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Danvers är en nätt och elegant soffgrupp från Brafab. I gruppen ingår en soffa, två fåtöljer och ett bord. Danvers är tillverkad i en snygg beige rundad konstrottingstråd med stomme i aluminium. Danvers har sedan eleganta konade ben i massiv oljad hardwood. Beiga dynor i slitstarkt olefintyg ingår. 

Danvers passar perfekt på lite mindre ytor som balkonger och mindre altaner och ger ett exklusivt och modernt intryck.

Info

Soffa: 120x72cm (BxD)Material: Konstrotting
Fåtölj: 66x72cm (BxD)Sitthöjd: 46cm
Sitthöjd: 46cmSerie: Danvers
Typ: SoffgruppLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBeige
VarumärkeBrafab
Höjd80 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Brafab

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Brafab erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med Brafabs egna plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA1700-20-02

To top