Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Easy Sun Parasollfot Vit

2 139 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Easy Sun har en parasollfot som enkelt fylls med sand eller vatten för att skapa rätt tyngd för parasollet. Passar enbart till Easy Sun parasoll från Brafab. Finns i två färger.

Information:

Diameter: 90cmHöjd: 17/47cm
Färg: VitSerie: Easy Sun
Typ: ParasollfotLeverantör: Brafab


Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialPlast
VarumärkeBrafab
Bredd90 cm
Längd90 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA8011-5

To top