Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ellips Bord Vit/Svart

Ellips är en unik cafégrupp, designad av Gustav Hallén, med drag av traditionell möbelformgivning och som lämpar sig lika bra på balkongen som i offentlig miljö. Benstativ i aluminium med laminatskiva som topp. Köp underhållsfria utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Ellips är en unik cafégrupp, designad av Gustav Hallén, med drag av traditionell möbelformgivning och som lämpar sig lika bra på balkongen som i offentlig miljö. Benstativ i aluminium med laminatskiva som topp. Köp underhållsfria utemöbler från Brafab online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Svart
FormRektangulär
MaterialLaminat, Aluminium
VarumärkeBrafab
Bredd70 cm
Längd70 cm
Höjd72 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA2196-8, BRA7935-5B

To top