Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Grasse Dynbox Svart

7 289 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Grasse är en stilren och modern dynlåda i svartlackad aluminium. Den passar perfekt till att förvara dynor från stora soffgrupper som t.ex Atom eller Belfort. Finns i två färger. Dynboxen är en helt underhållsfri och helt tät. Grasse är den perfekta dynlådan för dig som vill ha en snygg förvaringslösning med grym kvalitet.

Mått Grasse:

Längd: 177cmHöjd: 99cm
Djup: 85cmTyp: Dynlåda

Serie: Grasse

Färg: Svart

Innermått Grasse:

Längd: 156cmHöjd: 81cm

Djup: 75cm

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialAluminium
VarumärkeBrafab
Höjd99 cm
Bredd177 cm
Djup85 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svartlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en svart färg som ger en är mycket slitstark yta tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster.

Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4650-8

To top