Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hov Paviljong 3x4m Java

10 469 kr
Färg:
Tak:
Sidoväggar:
Myggnät:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hov är en klassisk paviljong i brunlaserad svensk kärnfuru från Brafab. Taket är tillverkat i 260g vattenavvisande pvc-belagd och går att få i olika färger. Spaljéer, väggar och myggnät är tillval i menyn till höger. Tak ingår i priset. Bygg ihop Hov Paviljongen så den passar just dina behov.

Spaljéer: Säljs i par om två som monteras på ett hörn. Det behövs således 4st 2-pack om du vill ha på varje hörn. Ligger som separat produkt längre ner på sidan.

Sidoväggar: Säljs i 2-pack. Du behöver 2st paket för att täcka alla väggar. Levereras i samma färg som du väljer på taket.

Myggnät: Säljs i 2-pack. Du behöver 2st paket för att täcka alla väggar

Information:

Bredd: 300cmHöjd: 300cm
Längd: 400cmFärg: Java / Brun
Serie: HovTyp: Paviljong
Leverantör: BrafabMaterial: Furu / Polyester

 

OBS!! Paviljongtaket på bilden är ljusare än den beiga är. Se bild för färgprover.

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBrun
MaterialFuru
VarumärkeBrafab
Bredd300 cm
Längd400 cm
Höjd300 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

laserad furu från Brafab
Alla Brafabs furumöbler är tillverkade av svenskt FSC-certifierat furu. Du kan behöva bättringsmåla möblerna med tiden då värme och fukt kan få färgen att krackelera och spricka. Då kan du antingen köpa Brafabs egna bättringsfärg eller motsvarande från den lokala färghandeln. Rengöring görs bäst med svamp och lite diskmedel.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA3010-64+BRA1085-7

To top