Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Laurion Matbord 230x100cm Teak

Laurion är en modernt designat matbord från Brafab. Laurion har ett elegant och typiskt skandinaviskt formspråk där den med sin massiv oljad teak och snyggt designade ben verkligen sticker ut. Toppskivan har breda och vackra plankor vilket ger ett rejält och exklusivt intryck. Laurion erbjuder en underbar design med praktiska och kvalitativa material. 

Laurion använder sig av den finaste kvaliten på teak vilket ofta kallas för A-teak. Missa inte det snygga soffbordet i samma serie. Om du älskar teak och vill ha en elegant och modern matgrupp med hög kvalitet är Laurion från Brafab något för dig.

Information

Längd: 230cmHöjd: 73cm
Bredd: 100cmMaterial: Teak
Färg: NaturSerie: Laurion
Typ: MatbordLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top