Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Libeccio 160-220x100 antracit

LIBECCIO BORD, 160-220x100x75 cm, Genombruten DurelTOP, aluminiumstativ.


Bordet Libeccio är av genombruten helgjuten plast på aluminumstativ. Förlängs med praktisk iläggsskiva.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

LIBECCIO BORD, 160-220x100x75 cm, Genombruten DurelTOP, aluminiumstativ.


Bordet Libeccio är av genombruten helgjuten plast på aluminumstativ. Förlängs med praktisk iläggsskiva.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialTermoplast, Plast
FormRektangulär
Bredd100 cm
Längd160 cm
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Termoplast från Brafab
Termoplast är ett annat ord för polypropen som är en högkvalitativ plast som är utmärkt i miljöer med högt slitage. Möblerna från Brafab i termoplast är tillverkade av den Italienska leverantören Nardi som har en stolt tradition att producera högkvalitativa utemöbler. Plasten är UV-behandlad vilket gör att den klarar av bl.a. solljus utan att blekas. Alla produkter är lätta, enkla att rengöra, giftfria, antistatiska och 100% återvinningsbara.

Rengöring ska göras med milda rengöringsmedel som t.ex. såpa eller diskmedel. Annars klarar dessa produkter av att stå ute en hel sommar i ur och skur men ska förvaras under tak så fort vintern kommer.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA553AN

To top