Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Margate Matstol

3 969 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Margate är en exklusiv och modernt designad matstol från Brafab. Margate är flätad i rundad tunn svart/antracitgrå konstrottingtråd med en väldigt hög kvalitet. Stomme i aluminium med snygga nätta borstade ben. Ljusgrå sittdyna ingår i slitstarkt och praktiskt olefintyg. Margate är stolen för dig som vill ha det absolut bästa och inte nöjder dig med något mindre. Kombinera gärna med vackra teakbord.

Info

Bredd: 56cmHöjd: 86cm
Djup: 62cmSitthöjd: 48cm
Färg: Svart/MetallSerie: Margate
Typ: MatstolLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart, Metall
MaterialKonstrotting, Aluminium
VarumärkeBrafab
Höjd86 cm
Bredd56 cm
Sitthöjd48 cm
Djup62 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Brafab

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Brafab erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med Brafabs egna plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA5871-79-74

To top