Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Menorca 3-sits Soffa Natur

Menorca är en exklusiv 3-sits soffa från Brafab. Soffan är vävd i naturtrogen tjock 5,5mm konstrotting av en otroligt hög kvalitet. Stomme är tillverkad i varmgalvaniserat och pulverlackat stål för att klara av hög belastning. Eleganta och snygga dynor i slitstarkt olefintyg ingår. Olefin har en mycket högre slitstyrka och är mer vattenavstötande än traditionella utomhusdynor.

Komplettera gärna med den snygga fåtöljen i samma serie eller kanske det eleganta soffbordet. Köp Menorca billigt och smidigt online på Folkhemmet.

OBS!! Soffan har 3st ryggdynor. Ej fyra som bild.

Mått:

Längd: 193cmHöjd: 74cm
Djup: 83cmSitthöjd: 40cm
Serie: MenorcaTyp: 3-sits soffa

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top