Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Milton Bord 90x200cm Grå/Grå

Milton är ett modernt och stilrent matbord från Brafab. Den är tillverkad i underhållsfri nonwood och aluminium. Bordet kan därmed stå ute i regn och rusk. Milton stapelstol passar perfekt till. Miljöbilden visar en mer exakt nyans på färgen.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Milton är ett modernt och stilrent matbord från Brafab. Den är tillverkad i underhållsfri nonwood och aluminium. Bordet kan därmed stå ute i regn och rusk. Milton stapelstol passar perfekt till. Miljöbilden visar en mer exakt nyans på färgen.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
FormRektangulär
MaterialAluminium, Nonwood
VarumärkeBrafab
Längd200 cm
Bredd90 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Nonwood från Brafab
Nonwood är ett praktiskt och smidigt material som lämpar sig utmärkt på utomhusmöbler. Det är ett artificiellt material som både ser ut som och känns som trä men är helt underhållsfritt. Du kan rengöra ytan med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmedel. Placera aldrig varma föremål direkt på ytan utan använd alltid underlägg. Låt inte glas stå för länge i solen på ytan då den solkatten kan skada ytan. Använd inte hårda borstar eller svampar då det riskerar att ytan repas.

Grålackad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark grå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA13020-7-7

To top