Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nanterre Karmstol

3 829 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Nanterre är en exklusiv, nätt och modernt designad matstol från Brafab. Den nätta och rundade stommen är tillverkad i rostfritt stål vilket gör stolen både stabil, hållbar och lättskött. Nanterra har elegant A-Teak på armstöden för att ge en snygg design samt skönare komfort när du sätter ner armarna. Ryggen och sitsen är vävd i svart textilene av högsta kvalitet. Kombinera gärna stolen med bord i massiv teak. Nanterre stolen går att stapla.

Info

Bredd: 53cmHöjd: 86cm
Djup: 57cmSitthöjd: 45cm
Färg: Svart/MetallSerie: Nanterre
Typ: MatstolLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Metall
MaterialKonstrotting, Aluminium
VarumärkeBrafab
Bredd53 cm
Höjd86 cm
Sitthöjd45 cm
Djup57 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak från Brafab

All Teak från Brafab tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA1205-8

To top