Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Oropos Cafeset Teak

4 419 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Oropos är ett nätt och elegant caféset från Brafab. Oropos är tillverkat i massiv teak och passar utmärkt på den mindre altanen eller balkongen. Du kan enkelt fälla ihop både bordet och stolarna så att de är enkla att förvara. Köp gärna till en sittdyna till stolarna för extra bra sittkomfort.

Oropos använder sig av en fin kvaliten på teaken vilket ger möbeln en snygg och hållbar finish. Om du älskar teak och vill ha en elegant cafégrupp där du slipper dynor så är Oropos från Brafab gruppen för dig.

Info

Mått Bord: 70x70x72cm (BxLxH)Material: Teak
Mått Stol: 82x42x46cm (HxBxSH)Serie: Oropos
Typ: CafésetLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
MaterialTeak
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak

All Teak tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA2230

To top