Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Paulina Soffbord 100x60 grå konstrotting

Paulina soffbord i grå 5,3mm konstrotting från Brafab. Toppskiva i 6mm härdat glas och stomme i aluminium. Passar till soffan i samma serie.

Mått:

Längd: 100cm

Bredd: 60cm

Höjd: 60cmTyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Paulina soffbord i grå 5,3mm konstrotting från Brafab. Toppskiva i 6mm härdat glas och stomme i aluminium. Passar till soffan i samma serie.

Mått:

Längd: 100cm

Bredd: 60cm

Höjd: 60cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialKonstrotting
Höjd56 cm
Bredd70 cm
VarumärkeBrafab
Serie Paulina
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Folkhemmet erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla våra utemöbler i konstrotting. Rengöring görs med plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallare perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.Konstläder

Konstläder är ett material som både är slittåligt och bidrar med elegans och komfort. Det går enkelt att torka bort fläckar med bara en fuktig trasa. Konstläder har utmärkta egenskaper i form av slitstyrka och skydd mot fläckar. Det är helt tillverkat av konstmaterial vilket gör att det håller otroligt bra och kräver nästan inget underhåll. Undvik kontakt med kemiska rengöringsmedel. Använd istället naturliga rengöringsmedel som t.ex. Såpa.Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA5637-74

To top