Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pembroke Fåtölj Beige

4 789 kr
Utförande:
Möbelskydd:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Pembroke är en härlig loungefåtölj i konstrotting från Brafab. Pembroke har en modern design med sina grova rottingdesign i kombination med nätta ben och eleganta detaljer. Pembroke är tillverkad i beige konstrotting och aluminium med dynor i slistarkt sandfärgat olefintyg. Serien är lättskött och mycket elegant. Nätta ben i svartlackad metall. Pembroke är den perfekta loungefåtöljen för dig som vill ha unik design och svårtslagen sittkomfort. Missa inte soffan i samma serie.

Info

Bredd: 78cmHöjd: 77cm
Djup: 85cmSitthöjd: 47cm
Färg: BeigeSerie: Pembroke
Typ: FåtöljLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgBeige, Natur
VarumärkeBrafab
Höjd (cm)77
Bredd (cm)78
Sitthöjd (cm)47
Djup (cm)85

Konstrotting från Brafab

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Brafab erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med Brafabs egna plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Artnr:  BRA4051-8-21-02

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top