Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Prag Hammocktak Grått

408 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hammocktak från Brafab som passar de modellen som heter Prag. Prag finns i flera färger. Färg på taket är ungefärliga då de är prototypbilder. Prag är tillverkad i 100% polyester för att klara slitage och fukt på bästa sätt.

Mått:

Bredd: 215cmDjup: 130cm
Serie: PragFärg: Grått

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialPolyester
VarumärkeBrafab
Bredd130 cm
Längd215 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA1055-7

To top