Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rodez Bord 160x95cm Svart

6 599 kr
Utförande:
Färg:
Toppskiva:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Rodez är ett stilrent och modernt bord från Brafab med en stomme i svartlackad aluminium och en topp i högtryckslaminat. Bordet finns i två olika storlekar och olika färger. Bordets slistarkta topp är enkel att sköta och har ett naturtroget och snyggt utseende. Rodez är tillverkad av Brafab och matchas gärna med stolar i Avanti serien.

Information:

Längd: 160cmHöjd: 73cm
Bredd: 95cmMaterial: Aluminium/Laminat
Typ: MatbordSerie: Rodez
Färg: SvartLeverantör: Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgGrå, Svart
FormRektangulär
MaterialLaminat, Aluminium
VarumärkeBrafab
Längd (cm)160
Bredd (cm)95

Antracitgrå lackad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark antracitgrå lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Högtryckslaminat från Brafab
Högtryckslaminatskivor från Brafab är väldigt slitstarka men samtidigt nätta och stilrena. De är helt underhållsfria. Rengörs enkelt med fuktig trasa och diskmedel eller allrengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Placera aldrig varma föremål direkt på bordsytan utan använd alltid underlägg. Använd ej hårda borstar eller svampar då du annars riskerar att repa skivan.

Artnr:  BRA4729-8+BRA4956-76

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top