Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Santorini Bord 100x200-255cm Teak/Svart

Förlängningsbordet Santorini med mjukt formad skiva i teak av högsta kvalité och aluminiumben i svart har plats för 6-8 personer. Passar perfekt med Andy stol i svart. Bordet har en butterfly-skiva som förlänger bordet smidigt från 200 till 255cm. Höjd 75cm. Köp stilrena utemöbler i Teak från Brafab online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Förlängningsbordet Santorini med mjukt formad skiva i teak av högsta kvalité och aluminiumben i svart har plats för 6-8 personer. Passar perfekt med Andy stol i svart. Bordet har en butterfly-skiva som förlänger bordet smidigt från 200 till 255cm. Höjd 75cm. Köp stilrena utemöbler i Teak från Brafab online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Natur
FormRektangulär
MaterialAluminium, Teak
VarumärkeBrafab
Längd200 cm
Bredd100 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA2051-8

To top