Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Soho Mittdel Grå

Soho mittdel kombinerar du enkelt med hörndel och 2-sits avsluten förlänga din hörnsoffa. Tillverkad i konstrotting med stomme i aluminium. Dynor klädda i slitstarkt olefintyg. Soho är en lite högre modell som passar de som vill kunna kombinera matgrupp och soffgrupp. Soho erbjuder en fantastisk sittkomfort och går att få i olika färger. Tillverkad av Brafab.

Obs! Leverantören har bytt färg på tyget i den gråa rotting serien och den är numera ljusgrå. Den ljusgråa färgen finns bland annat att se på Soho vilsäng i grå. 

Information:

Bredd: 57cmHöjd:90cm
Djup: 79cmSitthöjd: 50cm
Serie: SohoFärg: Grå
Leverantör: BrafabMaterial: Konstrotting

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top