Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Soho Soffgrupp Rustik

18 299 kr
Utförande:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Soho är en nätt och smidig 3-sits soffa från Brafab. Soho har en lite högre sitthöjd och grundare sittdjup vilket gör att den funkar utmärkt som soffa till ett matbord. Soho blir således tack vare sin härliga komfort och utförande en kombination av matgrupp och klassisk soffgrupp.

I detta utförande kommer Soho med lite grövre rustikare konstrotting som har en väldigt elegant och naturtrogen finish. Stommen är sedan tillverkad i aluminium vilket gör att soffan är helt underhållsfri och klarar av fukt och vatten helt utmärkt. Dynorna är även de mycket påkostade och är tillverkade i slitstarkt olefintyg. 

I detta set ingår en 3-sits soffa, två stycken fåtöljer och ett bord 143x86cm med nonwood topp helt enligt bilden..

Soffa:Fåtölj:Soffbord
Bredd: 187cmBredd: 74cmLängd: 143cm
Djup: 79cmDjup: 79cmBredd: 86cm
Höjd: 90cmHöjd: 90cmHöjd: 69cm
Sitthöjd: 50cmSitthöjd: 50cmFärg: Rustik
Serie: SohoLeverantör: BrafabTyp: Soffgrupp

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgBrun, Natur
MaterialKonstrotting, Olefin
VarumärkeBrafab
Höjd (cm)90
Sitthöjd (cm)50
Bredd (cm)187
Djup (cm)79

Konstrotting

Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Folkhemmet erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla våra utemöbler i konstrotting. Rengöring görs med plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallare perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.Artnr:  BRA2313S-63-24+BRA2336S-63-2+BRA2311S-63-24*2

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top