Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sorba Soffgrupp Svart/Grå

7 089 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Sorba är en nätt och elegant liten soffgrupp från Brafab. Sorba har klassisk design med kryss ribbor i ryggarna vilket för tankarna direkt till svenska sommarklassiker. Sorba är till skillnad från många andra soffgrupper i samma stil tillverkad i svartlackad aluminium vilket gör att stommen kräver nästan inget underhåll. Dynorna är tillverkad i slitstarkt grått olefintyg och erbjuder tillsammans med grundergonomin en riktigt bra sittkomfort. 

I detta set ingår en soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Sorba finns även i en modern matt vit finish.

Info

Soffa: 129x69x46cm (BxDxSH)Höjd: 85cm
Fåtöljer: 64x69x46cm (BxDxSH)Färg: Svart / Grå
Soffbord: 90x56x43cm (LxBxH)Serie: Sorba
Typ: SoffgruppLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart
MaterialAluminium, Olefin
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svartlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en mycket slitstark svart två-komponentslack. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4670-8-79

To top