Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sottenville Fåtölj Vit/Blå

3 059 kr
Utförande:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Sottenville är ett modernt utförande av en klassisk svensk utemöbel. Designen på Sottenville för tankarna direkt till klassisk svensk sommar och skärgård. Designmässigt har Sottenville allt en klassisk vitlaserad trädmöbel ska ha men då den är tillverkad helt i aluminium får du en möbel med en helt annan hållbarhet och minimalt med skötsel. Tillsammans med en underbara blå dynorna i slitstarkt olefintyg blir Sottenville något alldeles extra. Sittkomforten är precis vad du förväntar dig av en klassiker, en möbel du vill spendera en hel sommar i.

Information

Bredd: 75cm Höjd: 85cm 
Djup: 77cm Sitthöjd: 45cm
Färg: Vit / BlåSerie: Sottenville
Typ: FåtöljLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgBlå, Vit
MaterialAluminium
VarumärkeBrafab
Bredd (cm)75
Höjd (cm)85
Sitthöjd (cm)45
Djup (cm)77

Lackad Aluminium

Lackad aluminium är ett helt underhållsfritt material då man enbart behöver bättringsmåla av estetiska skäl om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas. Vi rekommenderar att ställa undan eller skydda möbeln med möbelskydd eller presenning under vinternhalvåret för att minska slitage.Artnr:  BRA4641-05-01

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top