Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stettler Soffa H/V 2-Sits Svart/Grå

13 429 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Stettler är en härliga loungesoffa från Brafab. Den har ett generöst sittdjup och i kombination med de tjocka kuddarna får du en riktigt mysig soffa. Tyget är tillverkat i Olefin vilket ger kuddarna en stark yta både mot slitage och fukt. Stommen är tillverkad i svart pulverlackad aluminium vilket gör den mer eller mindre helt underhållsfri.

Stettler är en byggbar soffa i ett litet urval av moduler med både fotpall och soffbord. I detta set ingår två stycken 2-sits moduler där en har armstöd på vänster sida och en på höger sida. Köp Stettler hörndel från Brafab billigt och smidigt online på Folkhemmet.

Information:

Bredd: 150cmDjup: 99cm
Höjd: 77cmSitthöjd: 45cm
Serie: StettlerFärg: Svart/Grå
Leverantör: BrafabTyp: 2-Sits H & V

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart
Höjd77 cm
Bredd150 cm
Sitthöjd45 cm
Djup99 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svart Pulverlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en slitstark matt svart lackfärg. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4375HV-80-7

To top