Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vienna Parasoll Ø 3,5 m

Vienna är ett frihängande parasoll med vev och steglöst reglage i hög kvalitet som är tillverkad av Brafab. Fotkors och parasollskydd ingår och bör förankras med parasollvikter eller liknande. Stommen är i silverfärgad aluminium och väven är tillverkat i 250g polyester. Parasollskydd ingår. Parasolltyngd Abetone rekommenderas.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Vienna är ett frihängande parasoll med vev och steglöst reglage i hög kvalitet som är tillverkad av Brafab. Fotkors och parasollskydd ingår och bör förankras med parasollvikter eller liknande. Stommen är i silverfärgad aluminium och väven är tillverkat i 250g polyester. Parasollskydd ingår. Parasolltyngd Abetone rekommenderas.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeBrafab
Bredd350 cm
Längd270 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Silverfärgad aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark silverfärgad lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Parasoll från Brafab
Det är bra att skydda ett parasoll så mycket man kan mot sol när inte parasollet används. Väven kommer alltid att solblekas med tid och därmed blir livslängden på färgen större om du använder ett parasollskydd vilket vi starkt rekommenderar att du köper. Se alltid till att köpa en tillräckligt tung parasollfot för att minimera risken för att den tippar. Parasoll ska alltid fällas ihop vid stark vind. Parasoll som blåser sönder eller tippar godkänns inte som en reklamation.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA8210-8

To top