Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Weldon Fotpall Vit/Grå

1 619 kr
Utförande:
Färg:
.
Tillfälligt Slut – Inkommer 2021-07-05
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Weldon är en modern och elegant soffgrupp från Brafab. Weldon har en stomme som är tillverkad i vit- eller svartlackad aluminium vilket gör den mer eller mindre helt underhållsfri. Weldon kan du enkelt bygga ut genom att köpa till extra mittdelar som förlänger soffan åt valfritt håll med 70cm. Weldon har även så kallade "allvädersdynor" som klarar av väder och vind utan att behöva skydda eller ta undan när det är risk för regn.

Missa inte att komplettera med den snygga matgruppen i samma serie eller kanske en fåtölj till soffgruppen. Soffbord köps även separat. Köp Weldon från Brafab smidigt och billigt online på Folkhemmet.

Mått Fotpall:

Bredd: 70cmDjup: 70cm
Höjd: 43cmSitthöjd: 43cm
Serie: WeldonFärg: Vit/Grå

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgVit, Grå
VarumärkeBrafab
Bredd (cm)70
Sitthöjd (cm)43
Höjd (cm)43
Djup (cm)70

Lackad Aluminium

Lackad aluminium är ett helt underhållsfritt material då man enbart behöver bättringsmåla av estetiska skäl om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas. Vi rekommenderar att ställa undan eller skydda möbeln med möbelskydd eller presenning under vinternhalvåret för att minska slitage.QuickDry Foam

Quickdry Foam är ett exklusivt fyllnadsmaterial med hastig upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Materialet andas och är väderbeständigt, vilket gör det optimalt för möbler som ska hållas i utomhusmiljö. Quickdry Foam kan således stå i regn utan att ta skada - och torkar därefter snabbt. Detta beror på att materialet har en öppen cellstruktur som låter vattnet passera rakt igenom, i stället för att vattnet fastnar i materialet och fördröjer torktiden. Den öppna cellstrukturen minskar dessutom risken för mögelbildning. För att materialet ska bibehålla sina praktiska egenskaper och goda komfort är det viktigt att det skyddas under vintern, exempelvis genom att använda möbelskydd eller förvara inomhus.Artnr:  BRA4367-50-77

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top