Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Whistler Hörndel Vit

Whistler är en läckert designad loungegrupp från Brafab. Whistler har en modern design med sina rena linjer i lackad aluminium. Det som sticker ut är avsluten som har ett trendigt sidobord inbyggt i delen. Den funkar därmed både som en extra sittplats men även som sidobord för att ställa av drinken eller boken.

Stommen är tillverkad i lackad aluminium i antingen matt svart eller vit finish. Sidostycken i kombination av aluminium och massiv teak. Dynor i slitstarkt grått olefintyg som klarar av slitage och vatten bättre än normala dynor. Bygg soffan som en klassisk hörnsoffa eller som en lite kaxigare rak soffa med öppet avslut.

Mått Hörndel:

Bredd: 80cmDjup: 80cm
Höjd: 80cmSitthöjd: 43cm
Serie: WhistlerFärg: Vit/Grå
Leverantör: BrafabTyp: Hörndel

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top