Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Wilkie Fällbord 120x72cm Vit

3 230,40 kr
Utförande:
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Wilikie är ett nätt och smidigt cafébord från Brafab. Wilkie är tillverkad i vit- eller svartlackad aluminium med snygga ribborn på toppen. Bordet är helt underhållsfritt och kan stå ute hela sommarsäsongen men ska skyddas under vintertid. Du kan enkelt fälla ihop bordet för smidig förvaring. Wilkie är det perfekta bordet för dig som vill ha ett modernt och smidigt litet bord utan underhåll.

Mått:

Bredd: 72cmHöjd: 73cm
Längd: 120cmSerie: Wilkie
Typ: CafébordFärg: Vit

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
FormRektangulär
MaterialAluminium
VarumärkeBrafab
Längd120 cm
Höjd73 cm
Bredd72 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en vit färg med NCS-kod 0500-N. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA6935-05

To top