Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Wisconsin Soffbord 110x65 grå konstrotting

WISCONSIN BORD, 110 x 65 cm H 33 cm, Flat 12 mm konstrotting, glasskiva

Generös och inbjudande - Wisconsin ger dig möjlighet att själv skapa din favoritgrupp. Sex moduler, alla i 12 mm flat konstrotting på aluminiumstomme. Sköna polyesterdynor i grått till alla delar, samt glasskivor till borden ingår.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

WISCONSIN BORD, 110 x 65 cm H 33 cm, Flat 12 mm konstrotting, glasskiva

Generös och inbjudande - Wisconsin ger dig möjlighet att själv skapa din favoritgrupp. Sex moduler, alla i 12 mm flat konstrotting på aluminiumstomme. Sköna polyesterdynor i grått till alla delar, samt glasskivor till borden ingår.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialGlas, Konstrotting
Höjd33 cm
Bredd110 cm
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstrotting från Brafab
Konstrotting är ett smidigt material som är helt underhållsfritt. Brafab erbjuder olika urföranden av konstrottingen på olika produkter som t.ex. färg och tjocklek. Dock är det alltid en utmärkt kvalitet på alla deras möbler i konstrotting. Rengöring görs med Brafabs egna plastrengöring eller ett milt diskmedel/såpa. Högtryckstvätt får ej användas vid rengöring samt att varma material ej ska placeras på dess yta. Använd alltid underlägg. Konstrotting kan stå ute året om men bör under de kallarer perioderna skyddas för slitage då materialet blir skörare när det blir kallt.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA11406-7

To top