Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Woodford Brickbord Set

1 439 kr
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Woodford är ett elegant förvaringssystem från Brafab. Stommen är tillverkad i brunlaserad massiv akacia. Förvaringslådorna är tillverkade grå betong. Läcker design och praktisk förvaring. Woodford finns både som snygga hyllsystem samt brickbord. I detta set ingår två stycken brickbord där det ena är lite mindre än det andra.

Mått:

Bredd: 40/50cmHöjd: 45/48cm

Längd: 40/50cm

Material: Akacia /Betong

Serie: WoodfordFärg: Brun / Grå

 

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgGrå, Brun
MaterialBetong, Akacia
VarumärkeBrafab
Höjd (cm)100
Bredd (cm)67
Djup (cm)40

Oljad Akacia från Brafab

Brafabs akacia kommer enbart från certifierade plantage i vietnam. De följer den svenska timmerförordningen och har blivit godkänt vid samtliga kontroller. Rengöringen sker med mjuk trasa och ett milt diskmedel samt eftertorka gärna. Skydda möbeln mot regn görna med ett ventilerat möbelskydd. Torka av möbeln om det har regnat på den.

Nya möbler ska oljas direkt med en olja som funkar för Akacia eller hardwood. Applicera oljan flera gånger på ytan tills den mättas. Torka sedan bort det överflödiga med en trasa. Vi rekommendera att du gör detta flera gånger varje år, framför allt på våren när möblerna plockas fram. Under vintern rekommenderas det att möblerna förvaras under tak.

Artnr:  BRA6618

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top